Manni Energy achiziționează compania Mætrics specializată în soluții IoT

La 01/12/2020 compania Manni Energy S.r.l. fuzionat cu Maetrics S.r.l.

Fondată în 2011, Maetrics se concentrează în primul rând pe soluții inteligente de inginerie pentru managementul energiei și automatizarea clădirilor Capacitatea de a utiliza cele mai noi tehnologii permite Maetrics să ofere soluții Cloud și platforme IoT pentru a crește eficiența energiei clădirilor, precum și expertiza imobiliară, la scară largă. în sectoarele comerțului cu amănuntul, industrie și divertisment.

Maetria a crescut în ultimii ani. Pornind de la zona tipică a automatizării clădirilor, apoi s-a dezvoltat rapid în soluții de management al energiei și spațiului. Experiența solidă dobândită recent împreună cu o gândire inovatoare orientată către noi oportunități de dezvoltare au permis Maetrics să aducă soluții inovatoare în sectoare industriale cu consum ridicat de energie, indiferent de cât de departe se afla activitatea lor de bază de sectorul energetic. Scopul principal al consultanților Maetrics este de a concilia satisfacția clienților cu dezvoltarea economiei ecologice.

Printre realizările cu care se mândrește Maetrics, găsim proiectul pentru controlul centralizat al sistemelor de securitate, iluminare și alarmă pentru Aeroportul Milano Outlet, instalarea unui software pentru detectarea prezenței la 5 birouri Unicredit din Italia, furnizarea unui instrument analitic să agregăm date de consum și să creăm indicatori de performanță pentru 20 de birouri Axa Insurance.


Manni Energy a fost fondată în 2011 ca o companie care operează în cadrul Grupului Manni și reprezintă angajamentul față de energia curată a Grupului Manni - lider istoric pe piața internațională pentru prelucrarea oțelului și a panourilor izolatoare metalice, cu un rol de lider în energia regenerabilă și sectorul eficienței energetice. În 2019, Manni Group a realizat o cifră de afaceri de 603 milioane de euro și 1.156 de angajați.


Manni Energy este dedicată dezvoltării, construcției și gestionării instalațiilor pentru producerea de energie electrică din surse regenerabile, controlând toate etapele procesului pentru a asigura o eficiență maximă - de la analiză la proiectare și monitorizarea performanței. De fapt, compania a dezvoltat servicii de Operare și Întreținere (O&M) pentru instalații de energie din surse regenerabile, cu utilizarea unor sisteme avansate de control de la distanță. De asemenea, datorită software-ului companiei nou achiziționate Maetrics.


Mai mult, în a doua jumătate a anului 2018, Manni Energy a semnat primul PPA de zece ani în Italia, considerat cel mai lung contract stipulat până acum. Acordul de cumpărare a energiei sau acordul de cumpărare a energiei prevedea vânzarea a 100% din energia produsă de cele 5 centrale care alcătuiesc parcul fotovoltaic pe care compania l-a construit până în prima jumătate a anului 2019 în Sicilia.

Proiectul a asigurat venituri stabile și previzibile pentru vânzarea de energie electrică și sa născut în parteneriat între Manni Energy și Canadian Solar, în acord cu Trailstone. Întreaga producție de energie generată de sistemele fotovoltaice a fost vândută de multinaționala Canadian Solar împreună cu Manni Energy către compania comercială Trailstone care s-a ocupat de distribuția energiei pe piața angro italiană.


Domeniul de aplicare


Pentru Maetrics, această fuziune reprezintă o oportunitate de a-și consolida experiențele și, în același timp, de a se bucura de oportunitățile de investiții și dezvoltare ale unui grup industrial precum Manni Group. De fapt, compania este în măsură să îi ofere o capacitate sporită de cercetare și dezvoltare și o capacitate mai mare de a face față proiectelor mai mari.

Prin această achiziție, Manni Energy își extinde propunerea în conformitate cu planul industrial aprobat, care prevede un rol central în extinderea ofertei sale prin instrumente de digitalizare.


Sinergii


Dincolo de avantajele pe care această achiziție le aduce companiilor individuale, din aceasta apar și sinergii importante. Unirea Maetrics și Manni Energy înseamnă îmbinarea abilităților lumii energiei și a surselor regenerabile cu cele ale lumii IoT și ale inteligenței artificiale (R&D).

Includerea în domeniul digitalizării (O&M) de către Maetrics aduce valoare adăugată, deoarece poate contribui la crearea de produse inovatoare pentru grup, în special în colaborare cu Isopan și Manni Green Tech.

Dezvoltarea proiectului Modulo Capsula este un exemplu clar al integrării Maetrics cu lumea Manni Green Tech. Proiectat de Il Prisma cu tehnologia Manni Green Tech, Capsula este o structură modulară din oțel ușor pre-asamblat, completată de sisteme și sisteme variabile de placare, create pentru a completa o clădire existentă, mărind metri pătrați disponibili per persoană și generând noi posibilități. utilizare, capabil să susțină diverse activități ale mbirou ondo, rezidențial, retail, parc și ospitalitate. Maetria este esențială în acest context, prin instalarea de senzori în întregul modul pentru eficiența acestuia. Printre intervențiile Maetrics: umbrire solară pentru controlul câștigurilor termice și iluminării, management integrat cu senzori de lumină naturală și de prezență pentru programe prestabilite, ventilație mecanică controlată cu recuperare de căldură și filtrare a aerului, dispozitive active de igienizare a aerului pe canale, sistem electric dedicat cu energie electrică alimentare, posibilă integrare cu generatoare fotovoltaice sau de altă natură.


Orientarea către client


Fuziunea dintre Maetrics și Manni Energy aduce beneficii clienților ambelor companii. De fapt, oferă o serie de servicii suplimentare, inclusiv furnizarea de experiențe și mai consolidate din fuziune, o propunere de valoare mai largă, precum și un set integrat de competențe în lumea fotovoltaicii și a consultanței energetice, atât din punct de vedere al reglementării vedere.care strategică.


Informații logistice


Din punct de vedere logistic, Maetrics va fi încorporat pe deplin în Manni Energy, la sediul social din Verona, în timp ce își menține fizic cele două birouri operaționale actuale din Verona și din Marghera la centrul de inovație „Parco Scientifico Tecnologico di Venezia”.

Cu această abordare, va fi garantată o relație nemodificată, dacă nu chiar îmbunătățită, client-furnizor, în vederea progresului continuu realizat acum în comun.


Întăriți de aceste noi sinergii, ne bazăm pe o consolidare și o nouă dezvoltare a afacerii noastre și profităm de această ocazie pentru a mulțumi clienților noștri pentru sprijinul și colaborarea lor constantă.

PIAŢĂ
 • Česká republika
 • Deutschland
 • España
 • France
 • Italia
 • México
 • România
 • USA
 • Россия
LIMBA
 • American American
 • Mexico Mexico
 • Русский Русский
 • Română Română
 • Nederlands Nederlands
 • Italiano Italiano
 • Čeština Čeština
 • Français Français
 • Deutsch Deutsch
 • Español Español
 • English English
You will see the site in English with the Czech portfolio
You will see the site in English with the German portfolio
You will see the site in English with the Spanish portfolio
You will see the site in English with the French portfolio
You will see the site in English with the Italian portfolio
You will see the site in English with the Mexican portfolio
You will see the site in English with the Romanian portfolio
You will see the site in English with the American portfolio
You will see the site in English with the Russian portfolio
Verás el sitio en mexicano con el portafolio checo
Verás el sitio en mexicano con el portafolio alemán
Verás el sitio en mexicano con el portafolio en español
Verá el sitio en mexicano con el portafolio francés
Verás el sitio en mexicano con el portafolio italiano
Verás el sitio en mexicano con el portafolio mexicano
Verá el sitio en mexicano con el portafolio rumano
lang_mx_switcher_with_usa_portfolio
Verá el sitio en mexicano con el portafolio ruso
Вы увидите сайт на русском языке c чешским портфолио
Вы увидите сайт на русском языке с немецким портфолио
Вы увидите сайт на русском языке с испанским портфолио
Вы увидите сайт на русском языке с портфолио на французском
Вы увидите сайт на русском языке с итальянским портфолио
Вы увидите сайт на русском языке с мексиканским портфолио
Вы увидите сайт на русском языке с румынским портфолио
lang_ru_switcher_with_usa_portfolio
Вы увидите сайт на русском языке с русским портфолио
Veți vedea un site în limba română cu portofoliul ceh
Veți vedea un site în limba română cu portofoliul german
Veți vedea un site în limba română cu portofoliul spaniol
Veți vedea un site în limba română cu portofoliul francez
Veți vedea un site în limba română cu portofoliul italian
Veți vedea un site în limba română cu portofoliul mexican
Veți vedea un site în limba română cu portofoliul românesc
lang_ro_switcher_with_usa_portfolio
Veți vedea un site în limba română cu portofoliul rus
lang_nl_switcher_with_cs_portfolio
lang_nl_switcher_with_de_portfolio
lang_nl_switcher_with_es_portfolio
lang_nl_switcher_with_fr_portfolio
lang_nl_switcher_with_it_portfolio
lang_nl_switcher_with_mx_portfolio
lang_nl_switcher_with_ro_portfolio
lang_nl_switcher_with_usa_portfolio
lang_nl_switcher_with_ru_portfolio
Vedrai il sito in italiano con il portafoglio ceco
Vedrai il sito in italiano con il portafoglio tedesco
Vedrai il sito in italiano con il portafoglio spagnolo
Vedrai il sito in italiano con il portafoglio francese
Vedrai il sito in italiano con il portafoglio italiano
Vedrai il sito in italiano con il portafoglio messicano
Vedrai il sito in italiano con il portafoglio rumeno
lang_it_switcher_with_usa_portfolio
Vedrai il sito in italiano con il portafoglio russo
Uvidíte web v rumunštině s českým portfoliem
Uvidíte web v rumunštině s francouzským portfoliem
Uvidíte web v rumunštině se španělským portfoliem
Uvidíte web v rumunštině s francouzským portfoliem
Uvidíte web v rumunštině s německým portfoliem
Uvidíte web v rumunštině s mexickým portfoliem
Uvidíte web v rumunštině s rumunským portfoliem
lang_cs_switcher_with_usa_portfolio
Uvidíte web v rumunštině s ruským portfoliem
Vous verrez le site en français avec le portfolio tchèque
Vous verrez le site en français avec le portfolio allemand
Vous verrez le site en français avec le portfolio espagnol
Vous verrez le site en français avec le portfolio en français
Vous verrez le site en français avec le portfolio italien
Vous verrez le site en français avec le portfolio mexicain
Vous verrez le site en français avec le portfolio roumain
lang_fr_switcher_with_usa_portfolio
Vous verrez le site en français avec le portfolio russe
Sie sehen die Seite in deutscher Sprache mit dem tschechischen Portfolio
Sie sehen die Seite in deutscher Sprache mit dem deutschen Portfolio
Sie sehen die Seite in deutscher Sprache mit dem spanischen Portfolio
Sie sehen die Seite in deutscher Sprache mit dem französischen Portfolio
Sie sehen die Seite in deutscher Sprache mit dem italienischen Portfolio
Sie sehen die Seite in deutscher Sprache mit dem mexikanischen Portfolio
Sie sehen die Seite in deutscher Sprache mit dem rumänischen Portfolio
lang_de_switcher_with_usa_portfolio
Sie sehen die Seite in deutscher Sprache mit dem russischen Portfolio
Verá el sitio en español con el portafolio checo
Verá el sitio en español con el portafolio alemán
Verá el sitio en español con el portafolio en español
Verá el sitio en español con el portafolio francés
Verá el sitio en español con el portafolio italiano
Verá el sitio en español con el portafolio mexicano
Verá el sitio en español con el portafolio rumano
Verá el sitio en español con el portafolio americano
Verá el sitio en español con el portafolio ruso
You will see the site in English with the Czech portfolio
You will see the site in English with the German portfolio
You will see the site in English with the Spanish portfolio
You will see the site in English with the French portfolio
You will see the site in English with the Italian portfolio
You will see the site in English with the Mexican portfolio
You will see the site in English with the Romanian portfolio
lang_en_switcher_with_usa_portfolio
You will see the site in English with the Russian portfolio
ANULARE
A CONFIRMA