Isopan by manni group

INOVAȚIA ÎN SERVICIUL SUSTENABILITĂȚII

Isopan este unul dintre liderii mondiali în producția de panouri metalice izolante pentru pereți și acoperișuri. Datorită experienței Manni Group, de 40 de ani oferă soluții pentru îmbunătățirea performanțelor în sectorul construcțiilor, oferind soluții inovatoare caracterizate prin eficiență, sustenabilitate și siguranță.

VISION

MANNI GROUP oferă produse, soluții și competențe destinate lumii construcțiilor uscate, promovând noi scenarii pentru a elimina risipa de energie și emisiile poluante ale portofoliului imobiliar existent, permițând astfel domeniului Real Estate și birourilor de proiectare să sporească valoarea proiectelor realizate datorită principiilor etice de mediu și cunoștințelor în sectorul construcțiilor.

MISSION

Isopan intenționează să promoveze conceptul de construcție responsabilă, asigurând bunăstarea celor care locuiesc în spațiile construite și oferind externalități pozitive pentru stakeholders și pentru întreaga comunitate. Isopan și rețeaua sa de parteneri sprijină birourile de inginerie și arhitectură, firmele de construcții și instalatorii cu soluții end-to-end: de la colaborarea în faza de proiectare până la furnizarea portofoliului de produse pe șantier. Isopan oferă soluții de ultimă oră pentru clădiri, îmbunătățind următorii factori cheie: performanțele energetice, acustice și de siguranță, ciclul de viață al produselor, de la materiile prime și, în continuare, pe tot parcursul procesului de producție și, în cele din urmă, stilul și designul construcției arhitectonice care urmează să fie realizată.

SOLUȚII PENTRU CLĂDIRI MAI SIGURE

Asigurarea bunăstării celor care locuiesc și folosesc zilnic edificiile civile, comerciale, industriale și ale logisticii lanțului frigorific, promovând noi scenarii capabile să elimine risipa de energie și emisiile poluante. Isopan permite birourilor de inginerie și arhitectură, instalatorilor și constructorilor civili să sporească valoarea proiectelor realizate datorită principiilor etice de mediu și know-how-ului în sectorul construcțiilor. Astfel aceștia pot prezenta cele mai bune propuneri pentru realizarea unor lucrări de construcții responsabile. Isopan oferă panouri metalice izolante de diferite tipuri, culori și finisaje, pentru a crea soluții personalizate, versatile și ușor de asamblat. Produsele noastre de înaltă calitate asigură izolare termică și acustică, rezistență, etanșeitate la aer, reacție excelentă la foc, absorbție fonică. Calitatea produselor Isopan este garantată de o echipă de profesioniști actualizați în permanență și de tehnicieni extrem de specializați, care sprijină clientul interpretând necesitățile acestuia. Experiența de peste patruzeci de ani, cunoașterea detaliată a pieței, a reglementărilor de referință și a principalelor tendințe din sectorul construcțiilor ne permit să dezvoltăm produse exclusive, sisteme inovatoare și soluții inedite.

DE LA CONCEPT LA PROIECTUL FINAL

Isopan este întotdeauna alături de client, oferind know-how-ul său din faza de proiectare până pe șantier. Pentru a atinge aceste obiective sunt fundamentale angajamentul și pasiunea angajaților și colaboratorilor noștri, ca și discuțiile cu clienții, cu care încercăm să stabilim relații solide și de durată. Acesta este motivul pentru care încercăm să ne îmbunătățim permanent: clientul este ghidat de departamentul tehnic în toate etapele, în timp ce producția este organizată în mod flexibil, pentru a asigura realizarea rapidă atât a comenzilor mari, cât și a celor mici. Propunerea celei mai bune alegeri pentru client este prioritatea noastră, a profesioniștilor noștri actualizați în permanență și a tehnicienilor extrem de specializați. Isopan cunoaște în detaliu piața, materialele și este mereu la curent cu principalele tendințe și standarde de referință, combinând estetica și funcționalitatea.

INOVAȚIA FACE PARTE DIN ADN-UL NOSTRU

Pentru a îmbunătăți sectorul construcțiilor prin prisma sustenabilității mediului trebuie să fii întotdeauna la curent cu ultimele noutăți în domeniu și să asiguri soluții inovatoare. Să combați poluarea fonică, să gestionezi pierderile de căldură și să protejezi o clădire în caz de incendiu. Panourile izolante Isopan, cunoscute și sub numele de panouri sandwich, îndeplinesc un rol fundamental în arhitectură, răspunzând nevoilor estetice, funcționale și energetice. Mai precis, acestea sunt realizate respectând standarde ridicate de calitate pentru prelucrarea materialelor și adoptând procese de ultimă generație, alimentate de sisteme fotovoltaice care produc electricitatea necesară reducând în același timp impactul asupra mediului. Datorită investițiilor în R&D și a know-how-ului dobândit, Isopan asigură o ofertă cu un spectru unic de aplicații și variante: miezul izolant poate fi din vată minerală ori din poliuretan expandat sau poate fi realizat cu tehnologia LEAF, putând fi utilizat pentru realizarea panourilor destinate pereților sau acoperișurilor. Panoul brevetat Isodeck PVSteel, conceput pentru realizarea acoperișurilor plate, poate fi instalat în combinație cu acoperișuri verzi pentru a crea o îmbrăcăminte green cu valoare adăugată ridicată, în timp ce panourile pentru pereți pot contribui la crearea fațadelor ventilate.

EFICIENȚĂ ȘI SIGURANȚĂ CERTIFICATE, RESPECTÂND ÎN ACELAȘI TIMP SUSTENABILITATEA

Produsele Isopan asigură eficiență, inovație și siguranță: izolarea termică și acustică perfectă a clădirilor, rezistența, etanșeitatea la aer și absorbția sonoră ideală, contribuind la protejarea acestora împotriva incendiilor, blocând flăcările și limitând extinderea lor.
 Certificăm calitatea construcțiilor prin folosirea unor materiale fiabile, în deplină conformitate cu reglementările internaționale. 
Companiile Isopan sunt certificate ISO 9001 și conformitatea tehnică a produselor este garantată în conformitate cu standardele cerute de piețele de referință.


Panourile Isopan contribuie la protejarea clădirilor împotriva incendiilor, limitând răspândirea focului și daunele cauzate astfel structurilor datorită celor mai bune performanțe ce pot fi obținute pe piață, testate în conformitate cu standardele EN 14509 și EN 13501. Din gama Isopan fac parte și produse cu performanțe acustice deosebite: atenuarea sunetului și izolarea spațiilor. În cele din urmă, panourile sunt certificate pentru a garanta și cea mai bună rezistență la vânt și la ploaie.


Pe lângă certificările tehnice, Isopan a obținut certificate și etichete de mediu cum ar fi Declarația de mediu pentru produs (EPD) și eticheta Declare, care comunică în mod transparent toate substanțele folosite pentru producerea panourilor. Această transparență permite produselor Isopan să contribuie la obținerea certificărilor de sustenabilitate a clădirilor cum ar fi BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) și LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) și a Criteriilor minime de mediu (CAM) pentru construcții.


Manni Group s-a implicat și în lupta împotriva schimbărilor climatice: energia electrică necesară pentru producerea panourilor este obținută cu ajutorul sistemelor fotovoltaice, iar emisiile de care răspund direct companiile, definite Scope 1 și 2 conform Protocolului GHG, sunt supravegheate cu multă atenție de către Grup. A fost stabilit obiectivul de reducere cu 15% a acestor emisii până în 2021, obiectiv susținut de un plan de creștere a eficienței energetice a principalelor unități de producție. Prin investiții anuale constante, toate fabricile italiene au fost auditate și supuse monitorizării permanente a consumurilor.

SUNTEM UN BRAND ITALIAN CARE PRIVEȘTE CĂTRE PIAȚA MONDIALĂ

Grupul Isopan are sediul în Verona și este prezent în Italia cu două unități de producție, la Frosinone și la Verona. Prezența extinsă pe teritoriu și o rețea consolidată de colaboratori comerciali ne permite să fim prezenți pe cele mai importante piețe din lume prin șase companii, aflate pe trei continente. Totodată, International Business Division dezvoltă soluții adecvate exigențelor diferitelor țări în care este distribuit Isopan.

ISOPAN SPA

Isopan SpA este societatea-mamă a companiilor Isopan și are sediul în Italia, unde dispune de două fabrici, la Trevenzuolo (VR) și la Patrica (FR). În 2018 a fost creat departamentul intern de R&D pentru dezvoltarea unor tehnologii noi, de care pot beneficia toate filialele din străinătate.

ISOPAN IBÉRICA, SPANIA

Primul Isopan din străinătate, înființat în 2001, cu sediul în Tarragona, operează pe piețele spaniole, portugheze și nord-africane. În 2019 a fost deschisă o nouă linie dedicată vatei minerale.

ISOPAN EST, ROMÂNIA

În 2007 a luat naștere Isopan Est la București, România, care deservește piețele din nord-estul Europei; activ de peste 12 ani în zonă, a primit recent premiul „Performance” acordat de Confindustria România.

ISOPAN DEUTSCHLAND, GERMANIA

Fondată în 2012 la Plötz, Isopan DE dorește să își consolideze prezența în Europa Centrală prin deschiderea unei noi unități de producție, care va fi ulterior mutată în orașul Halle, sporindu-și capacitatea. În prezent servește și țările din Europa Centrală și de Nord.

ISOCINDU, MEXIC

Înființată în Guanajuato în joint-venture cu societatea venezueleană Cindu, aceasta este cea mai recentă companie din grupul Isopan: astăzi se situează printre principalele companii din America de sud și centrală în ceea ce privește producția de panouri izolante.

PIAŢĂ
 • Česká republika
 • Deutschland
 • España
 • France
 • Italia
 • México
 • România
 • USA
LIMBA
 • American American
 • Mexico Mexico
 • Română Română
 • Nederlands Nederlands
 • Italiano Italiano
 • Čeština Čeština
 • Français Français
 • Deutsch Deutsch
 • Español Español
 • English English
You will see the site in English with the Czech portfolio
You will see the site in English with the German portfolio
You will see the site in English with the Spanish portfolio
You will see the site in English with the French portfolio
You will see the site in English with the Italian portfolio
You will see the site in English with the Mexican portfolio
You will see the site in English with the Romanian portfolio
You will see the site in English with the American portfolio
Verás el sitio en mexicano con el portafolio checo
Verás el sitio en mexicano con el portafolio alemán
Verás el sitio en mexicano con el portafolio en español
Verá el sitio en mexicano con el portafolio francés
Verás el sitio en mexicano con el portafolio italiano
Verás el sitio en mexicano con el portafolio mexicano
Verá el sitio en mexicano con el portafolio rumano
lang_mx_switcher_with_usa_portfolio
Veți vedea un site în limba română cu portofoliul ceh
Veți vedea un site în limba română cu portofoliul german
Veți vedea un site în limba română cu portofoliul spaniol
Veți vedea un site în limba română cu portofoliul francez
Veți vedea un site în limba română cu portofoliul italian
Veți vedea un site în limba română cu portofoliul mexican
Veți vedea un site în limba română cu portofoliul românesc
lang_ro_switcher_with_usa_portfolio
lang_nl_switcher_with_cs_portfolio
lang_nl_switcher_with_de_portfolio
lang_nl_switcher_with_es_portfolio
lang_nl_switcher_with_fr_portfolio
lang_nl_switcher_with_it_portfolio
lang_nl_switcher_with_mx_portfolio
lang_nl_switcher_with_ro_portfolio
lang_nl_switcher_with_usa_portfolio
Vedrai il sito in italiano con il portafoglio ceco
Vedrai il sito in italiano con il portafoglio tedesco
Vedrai il sito in italiano con il portafoglio spagnolo
Vedrai il sito in italiano con il portafoglio francese
Vedrai il sito in italiano con il portafoglio italiano
Vedrai il sito in italiano con il portafoglio messicano
Vedrai il sito in italiano con il portafoglio rumeno
lang_it_switcher_with_usa_portfolio
Uvidíte web v rumunštině s českým portfoliem
Uvidíte web v rumunštině s francouzským portfoliem
Uvidíte web v rumunštině se španělským portfoliem
Uvidíte web v rumunštině s francouzským portfoliem
Uvidíte web v rumunštině s německým portfoliem
Uvidíte web v rumunštině s mexickým portfoliem
Uvidíte web v rumunštině s rumunským portfoliem
lang_cs_switcher_with_usa_portfolio
Vous verrez le site en français avec le portfolio tchèque
Vous verrez le site en français avec le portfolio allemand
Vous verrez le site en français avec le portfolio espagnol
Vous verrez le site en français avec le portfolio en français
Vous verrez le site en français avec le portfolio italien
Vous verrez le site en français avec le portfolio mexicain
Vous verrez le site en français avec le portfolio roumain
lang_fr_switcher_with_usa_portfolio
Sie sehen die Seite in deutscher Sprache mit dem tschechischen Portfolio
Sie sehen die Seite in deutscher Sprache mit dem deutschen Portfolio
Sie sehen die Seite in deutscher Sprache mit dem spanischen Portfolio
Sie sehen die Seite in deutscher Sprache mit dem französischen Portfolio
Sie sehen die Seite in deutscher Sprache mit dem italienischen Portfolio
Sie sehen die Seite in deutscher Sprache mit dem mexikanischen Portfolio
Sie sehen die Seite in deutscher Sprache mit dem rumänischen Portfolio
lang_de_switcher_with_usa_portfolio
Verá el sitio en español con el portafolio checo
Verá el sitio en español con el portafolio alemán
Verá el sitio en español con el portafolio en español
Verá el sitio en español con el portafolio francés
Verá el sitio en español con el portafolio italiano
Verá el sitio en español con el portafolio mexicano
Verá el sitio en español con el portafolio rumano
Verá el sitio en español con el portafolio americano
You will see the site in English with the Czech portfolio
You will see the site in English with the German portfolio
You will see the site in English with the Spanish portfolio
You will see the site in English with the French portfolio
You will see the site in English with the Italian portfolio
You will see the site in English with the Mexican portfolio
You will see the site in English with the Romanian portfolio
lang_en_switcher_with_usa_portfolio
ANULARE
A CONFIRMA