ISOPAN PREZINTĂ LEAF: CEA MAI NOUĂ TEHNOLOGIE PENTRU ÎMBUNĂTĂȚIREA PERFORMANȚELOR PANOURILOR SANDWICH, PENTRU ÎNVELITORI MAI EFICIENTE, MAI SIGURE ȘI MAI SUSTENABILE

17 Jan 2017

Această soluție inovatoare pentru construcții inteligente va fi prezentată în cadrul Expoziției BAU 2017 în Munich, Marți, 17 Ianuarie la orele 10.30 în Sala de conferințe A21.

Isopan, al doilea producător la nivel mondial de panouri izolante metalice pentru clădiri prezintă noua tehnologie Leaf care îmbunătățește performanțele panourilor sandwich. Tehnologia Leaf  va fi disponibilă începând cu Vara anului 2017 pentru întreaga gamă de produse Isopan și va fi prezentată oficial la Expoziția BAU 2017 (16/21 Ianuarie) în timpul conferinței care va avea loc în data de 17 Ianuarie la orele 10.30 în Sala de conferințe A21.

Eficiență, siguranță și sustenabilitate, toate acestea sunt disponibile într-un singur produs: un nou „panou sandwich inteligent” creat de Isopan pentru a transforma clădirile în clădiri inteligente. Tehnologia Leaf este o soluție cu impact redus care mărește izolația termică și îmbunătățește performanțele energetice a clădirii în ansamblu, cu scopul de a oferi un nivel mai înalt de confort și eficiență a costurilor.

EFICIENȚĂ ENERGETICĂ MAI MARE

Tehnologia Leaf creată de Isopan mărește semnificativ performanțele tehnice ale panourilor izolante din poliuretan: conductivitatea termică mai redusă (Lambda) permite crearea unor învelitori mai subțiri și mai ușoare, cu rezultatul unui spațiu interior mai amplu. În plus, costurile energiei pot fi reduse cu până la 20% atât pentru clădirile noi, cât și pentru cele renovate.


SIGURANȚĂ ÎMBUNĂTĂȚITĂ

Panourile Isopan fabricate cu tehnologia de ultimă oră Leaf au fost testate cu succes în conformitate cu cele mai severe standarde de calitate: au obținut cele mai înalte standarde privind reacția la foc pentru panouri sandwich, Euroclas B-s1d0, pentru siguranța clădirilor și a persoanelor care trăiesc în acestea.

SUSTENABILITATE MAI MARE

Pus la punct în colaborare cu Dow Polyurethanes (www.dowpolyurethanes.com), companie care împărtășește angajamentul Isopan în vederea reducerii impactului asupra mediului a industriei de construcții, procesul de producție al tehnologiei Leaf  permite reducerea emisiilor de CO2. În plus, datorită utilizării Tehnologiei Halogen-free FR (Flame Retardant), nu sunt generați compuși halogenați care sunt dăunători dacă sunt eliberați în atmosferă.

TEHNOLOGIA LEAF PENTRU PROIECTE LEED® V4

Panourile izolante Isopan cu tehnologia Leaf contribuie la îndeplinirea cerințelor și la obținerea creditelor necesare pentru dobândirea certificării LEED® V4 în domeniile Procese integrate, Locații sustenabile, Energie și atmosferă, Materiale și resurse, Calitatea mediului intern.

Sistemul de certificare LEED® - Leadership in Energy and Environmental Design - este cel mai cunoscut standard pentru certificarea sustenabilității din lume și atestă economia pe termen lung și randamentul investițiilor în clădiri certificate.

«Industria construcțiilor este industria cu cel mai mare impact asupra planetei noastre, afirmă Francesco Manni, Președintele Isopan Group -. Fiind printre cei mai importanți producători de panouri sandwich pentru construcții, Isopan este implicată în activități de Cercetare și Dezvoltare a unor soluții mai eficiente din punct de vedere energetic, mai sigure și mai sustenabile. De asemenea, are scopul de a face ca acestea să fie disponibile și convenabile pentru toți clienții noștri din lume. Tehnologia LEAF pe care o lansăm astăzi este rezultatul acestui angajament și permite întregii industrii de construcții să facă un pas înainte în ceea ce privește economisirea resurselor și reducerea consumului».

«Tehnologia LEAF creată de Isopan este bună pentru oameni, pentru mediul înconjurător și pentru investitori deoarece asigură un randament mai bun al investițiilor, adaugă Alessandro Cuomo, International Market and Brand Developer din cadrul Grupului Italian Manni, care controlează companiile Isopan -. Această tehnologie reprezintă un exemplu propriu-zis al modului în care avantajele unui produs industrial se pot răspândi și pot fi împărtășite de-a lungul întregului lanț al valorii, așa cum este indicat în modelul economiei circulare. Având în vedere faptul că acest model devine din ce în ce mai sustenabil și din punct de vedere financiar, practicile financiare bazate pe vechea paradigmă „fabricare-utilizare-eliminare” sunt cu siguranță, depășite».

Datorită Tehnologiei Leaf, Isopan este pregătită să ofere o valoare adăugată clădirii dvs.

DESPRE ISOPAN

Isopan este lider mondial în producția de panouri izolante metalice pentru învelitori de clădiri. Compania Isopan, cu sediul central în Italia și cinci companii în întreaga lume (Germania, România, Spania, Rusia și Mexic), timp de peste patruzeci de ani s-a angajat în îmbunătățirea industriei construcțiilor prin inovație, logistică eficientă și servicii excelente, acordând atenție eficienței energetice și reducerii impactului asupra mediului. Promovează dezvoltarea sustenabilă a industriei construcțiilor și a pus la punct produse cu înalte performanțe și soluții inovative. www.isopan.com

Isopan face parte din Grupul Manni, Companie Holding cu sediul în Verona, care în cei 70 de ani de activitate a promovat inovația în cele mai diferite aplicații inclusiv prelucrarea și utilizarea oțelului. Compania este angajată în activități care au scopul de a mări sustenabilitatea, siguranța și eficiența construcțiilor prin intermediul cercetării și a dezvoltării de produse, servicii și soluții pentru construcții din oțel, renovări, reducerea consumurilor și a emisiilor și creșterea cantității de energie din surse regenerabile. De asemenea, controlează Manni Sipre, companie lider în domeniul componentelor și a sistemelor din oțel pentru industria construcțiilor și Manni Energy, care proiectează și produce sisteme de energie regenerabilă, oferă servicii de eficiență energetică și de Operațiuni și Întreținere. Din compania Holding fac parte 12 companii, 23 de centre de producție, servicii și distribuție în Italia și străinătate, are 1000 de angajați, venit anual de 500 de milioane € (2015), 10.000 de clienți și livrează produse în 60 de țări de pe 4 continente. www.mannigroup.com

PIAŢĂ
 • Česká republika
 • Deutschland
 • España
 • France
 • Italia
 • México
 • România
 • USA
LIMBA
 • American American
 • Mexico Mexico
 • Română Română
 • Nederlands Nederlands
 • Italiano Italiano
 • Čeština Čeština
 • Français Français
 • Deutsch Deutsch
 • Español Español
 • English English
You will see the site in English with the Czech portfolio
You will see the site in English with the German portfolio
You will see the site in English with the Spanish portfolio
You will see the site in English with the French portfolio
You will see the site in English with the Italian portfolio
You will see the site in English with the Mexican portfolio
You will see the site in English with the Romanian portfolio
You will see the site in English with the American portfolio
Verás el sitio en mexicano con el portafolio checo
Verás el sitio en mexicano con el portafolio alemán
Verás el sitio en mexicano con el portafolio en español
Verá el sitio en mexicano con el portafolio francés
Verás el sitio en mexicano con el portafolio italiano
Verás el sitio en mexicano con el portafolio mexicano
Verá el sitio en mexicano con el portafolio rumano
lang_mx_switcher_with_usa_portfolio
Veți vedea un site în limba română cu portofoliul ceh
Veți vedea un site în limba română cu portofoliul german
Veți vedea un site în limba română cu portofoliul spaniol
Veți vedea un site în limba română cu portofoliul francez
Veți vedea un site în limba română cu portofoliul italian
Veți vedea un site în limba română cu portofoliul mexican
Veți vedea un site în limba română cu portofoliul românesc
lang_ro_switcher_with_usa_portfolio
lang_nl_switcher_with_cs_portfolio
lang_nl_switcher_with_de_portfolio
lang_nl_switcher_with_es_portfolio
lang_nl_switcher_with_fr_portfolio
lang_nl_switcher_with_it_portfolio
lang_nl_switcher_with_mx_portfolio
lang_nl_switcher_with_ro_portfolio
lang_nl_switcher_with_usa_portfolio
Vedrai il sito in italiano con il portafoglio ceco
Vedrai il sito in italiano con il portafoglio tedesco
Vedrai il sito in italiano con il portafoglio spagnolo
Vedrai il sito in italiano con il portafoglio francese
Vedrai il sito in italiano con il portafoglio italiano
Vedrai il sito in italiano con il portafoglio messicano
Vedrai il sito in italiano con il portafoglio rumeno
lang_it_switcher_with_usa_portfolio
Uvidíte web v rumunštině s českým portfoliem
Uvidíte web v rumunštině s francouzským portfoliem
Uvidíte web v rumunštině se španělským portfoliem
Uvidíte web v rumunštině s francouzským portfoliem
Uvidíte web v rumunštině s německým portfoliem
Uvidíte web v rumunštině s mexickým portfoliem
Uvidíte web v rumunštině s rumunským portfoliem
lang_cs_switcher_with_usa_portfolio
Vous verrez le site en français avec le portfolio tchèque
Vous verrez le site en français avec le portfolio allemand
Vous verrez le site en français avec le portfolio espagnol
Vous verrez le site en français avec le portfolio en français
Vous verrez le site en français avec le portfolio italien
Vous verrez le site en français avec le portfolio mexicain
Vous verrez le site en français avec le portfolio roumain
lang_fr_switcher_with_usa_portfolio
Sie sehen die Seite in deutscher Sprache mit dem tschechischen Portfolio
Sie sehen die Seite in deutscher Sprache mit dem deutschen Portfolio
Sie sehen die Seite in deutscher Sprache mit dem spanischen Portfolio
Sie sehen die Seite in deutscher Sprache mit dem französischen Portfolio
Sie sehen die Seite in deutscher Sprache mit dem italienischen Portfolio
Sie sehen die Seite in deutscher Sprache mit dem mexikanischen Portfolio
Sie sehen die Seite in deutscher Sprache mit dem rumänischen Portfolio
lang_de_switcher_with_usa_portfolio
Verá el sitio en español con el portafolio checo
Verá el sitio en español con el portafolio alemán
Verá el sitio en español con el portafolio en español
Verá el sitio en español con el portafolio francés
Verá el sitio en español con el portafolio italiano
Verá el sitio en español con el portafolio mexicano
Verá el sitio en español con el portafolio rumano
Verá el sitio en español con el portafolio americano
You will see the site in English with the Czech portfolio
You will see the site in English with the German portfolio
You will see the site in English with the Spanish portfolio
You will see the site in English with the French portfolio
You will see the site in English with the Italian portfolio
You will see the site in English with the Mexican portfolio
You will see the site in English with the Romanian portfolio
lang_en_switcher_with_usa_portfolio
ANULARE
A CONFIRMA